Elena Udrea scapă de puşcărie. Lovitură de teatru în procesul fostei blonde de la Cotroceni

Elena Udrea scapă de puşcărie. La termenul din 15 decembrie 2022, Elena Udrea a fost audiată în direct prin videoconferinţă, din Penitenciarul Târgşor, acolo unde ispăşeşte deja o condamnare, de şase ani, primită în dosarul „Gala Bute”. „Solicit încetarea procesului penal, ca urmare a intervenirii prescripţiei”, a spus spune Elena Udrea în faţa instanţei!

După ce a cerut prescrierea faptelor, Elena Udrea a renunţat şi la sesizarea către CCR, dar nu şi la cea trimisă la CEDO, scrie Libertatea. „Având în vedere experienţa mea şi prin ce am trecut, nu vreau să renunţ. În dosarul „Gala Bute” nu am dorit să sesizez CEDO, deşi un avocat m-a sfătuit să fac asta, iar acum sunt condamnată, în penitenciar. Aşa că, de această dată, trebuie să spună CEDO dacă sunt mai importante interesele financiare ale CJUE decât drepturile fundamentale ale omului”, a spus Elena Udrea.

Sursa: https://www.romaniatv.net/elena-udrea-scapa-de-puscarie-lovitura-de-teatru-in-procesul-fostei-blonde-de-la-cotroceni_7079786.html