Circ la instanţă cu Ioana Băsescu. Scandal în stradă provocat de protestatarul Marian „Ceauşescu” VIDEO

Circ la instanţă cu Ioana Băsescu. Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție a României au avut în atenție dosarul privind finanțarea campaniei electorale din 2009, cauză în care Elena Udrea, fost consilier prezidențial, șef al Cancelariei Prezidențiale, deputat, ministru al turismului și fost ministru al dezvoltării regionale și turismului a fost condamnată în primă instanță la opt ani de închisoare. În acelaşţi dosar, Ioana Băsescu, fiica lui Traian Băsescu, a primit în prima instanţă cinci ani de închisoare.

Dosarul a fost soluționat în primă instanță de Curtea de Apel București, iar şedința de judecată este programată pentru ora 12:00. La sosire, Ioana Băsescu a fost întâmpinată de protestatarul Marian „Ceauşescu”. „Doamna Ioana, ia uitați, cătușe roz! Cu ce parfum vă dați că mirosiți tare frumos… esența de borfaș? Când ai furat a fost bine? Miroase a esență de borfaș, escroacă!”, a ţipat Marian Moroşanu, cunoscut ca „Ceauşescu”.

Sursa: https://www.romaniatv.net/circ-la-instanta-cu-ioana-basescu-scandal-in-strada-provocat-de-protestatarul-marian-ceausescu-video_7077831.html