Doi polițiști din Olt s-au luat la bătaie pe treptele Poliției Rutiere: ”Am fost înjurat, ameninţat, provocat”

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din comuna Morunglav, județul Olt (Gheorghe Barbu), în timp ce se afla pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, din municipiul Slatina, ar fi fost agresat fizic de către un bărbat, de 48 de ani, din orașul Balș, județul Olt (Gheorghe Udrişte)”, a declarat Claudiu Şerban, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Reprezentanții  IPJ Olt spun că în momentul altercației, polițistul Gheorghe Udrişte se afla conform graficului, în concediu de odihnă.

„În contextul în care instituția nu tolerează astfel de fapte care contravin eticii și valorilor morale ale profesiei, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Olt va dispune declanșarea cercetării disciplinare față de polițist, prin Biroul Control Intern, urmând ca, la finalizarea verificărilor, să fie dispuse măsurile legale în consecință. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare, fiind continuate cercetările pentru stabilirea situației de fapt. Precizăm faptul că Inspectoratul de Poliție Județean Olt se disociază de astfel de comportamente care contravin eticii și valorilor morale ale profesiei”, a mai transmis IPJ Olt.

Sursa: https://www.romaniatv.net/doi-politisti-din-olt-s-au-luat-la-bataie-pe-treptele-politiei-rutiere-am-fost-injurat-amenintat-provocat_7085741.html