Tragedie în Dâmbovița! O bătrânică și-a găsit sfârșitul în urma unui incendiu devastator

În timpul operațiunilor de stingere salvatorii au găsit în imobilul cuprins de flăcări o bunicuță în vârstă de 70 de ani carbonizată.

„Intervenţie în cazul unui incendiu izbucnit la o casă în comuna Ciocăneşti, strada Sf. Ioan. Pe timpul operaţiunilor de stingere, în interior a fost găsită o persoană carbonizată, în vârstă de aproximativ 70 de ani. Incendiul a fost lichidat şi se desfăşoară în continuare acţiuni pentru îndepărtarea efectelor negative”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dâmboviţa.

Din păcate, medicii SMURD nu au putut să facă nimic pentru biata femeie și i-au constatat decesul.

Drama unei mame în prag de Crăciun

O mamă care își crește singură fiica a pierdut într-o clipa tot ce a reușit să agonisească o viață. Un incendiu i-a mistuit casa. Femeia cere disperată ajutorul oamenilor de bine, pentru a avea un acoperiș deasupra capului, în pragul sărbătorilor de iarnă.

Sursa: https://www.romaniatv.net/tragedie-in-dambovita-o-batranica-si-a-gasit-sfarsitul-in-urma-unui-incendiu-devastatortragedie-in-dambovita-o-batranica-si-a-gasit-sfarsitul-in-urma-unui-incendiu-devastator_7085301.html