Rectorul SNSPA: România pare inactivă, în timp ce AUR, „un partid anti-românesc, nu numai că nu este investigat, dar este chiar finanțat”

Rectorul SNSPA, prof. univ. dr. Remus Pricopie, a transmis un apel către parlamentarii români, solicitând constituirea unei comisii speciale care să analizeze reţelele de agenţi străini, pe teritoriul României, care au ca obiectiv destabilizarea ţării şi influenţarea alegerilor din acest an. 

FOTO Inquam Photos/ Arhivă Adevărul

De cel puțin 3-4 ani, George Simion vorbește și acționează după cum dictează Putin. Toate temele promovate de George Simion în România sunt în interesul Moscovei și în detrimentul țării noastre. Vedem și auzim mesajele sale pro-Kremlin aproape zilnic, numai instituțiile Statului Român nu văd, nu aud și nu dau semne că ar fi preocupate de subiect. Cred, însă, că această inacțiune, reală sau simulată, poate avea consecințe asupra traseului democratic al României. În opinia mea, dacă nu se investighează oficial și la vedere legăturile lui George Simion (și ale altora din jurul său) cu serviciile…

Citeşte mai departe