Un copil de 10 ani din Constanța, legat cu lanțuri de mătușa lui pentru că „nu era cuminte” / Mama băiatului propusese această soluție

Un copil în vârstă de 10 ani a fost găsit legat de mâini şi de picioare într-o locuinţă din oraşul constănţean Hârşova, iar mătuşa lui, cea care ar fi făcut această faptă, şi mama sa, care ar fi recomandat această soluţie, au fost reţinute pentru 24 de ore, relatează News.ro.

Masina de politie Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au anunţat, vineri, că două femei, de 22 de ani şi de 32 de ani, au fost reţinute pentru 24 de ore, pentru lipsire de libertate în mod ilegal, respectiv instigare la lipsire de libertate în mod ilegal.

“La data de 16 noiembrie, la instigarea femeii de 32 de ani, femeia de 22 de ani ar fi lipsit de libertate în mod ilegal, un minor, de 10 ani, într-un imobil din oraşul Hârşova”, au precizat poliţiştii.

Cele două femei au fost încarcerate în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Citeşte mai departe