[P] Pampers continuă să fie alături de bebelușii născuți prematur prin donația de scutece Pampers special concepute pentru aceștia și le mulțumește cadrelor medicale care au făcut posibil ca inimile prematurilor să bată pline de speranță

Data de 17 Noiembrie marchează ziua internațională a bebelușilor născuți prematur și, ca în fiecare an, Pampers, o marcă Procter & Gamble, este alături de ei prin donația de scutece special concepute, către maternități din România, unde nevoia este reală.

Pampers continuă să fie alături de bebelușii născuți prematur Foto: www.pampers.ro

Pentru bebelușii născuți prematur, atingerea este crucială, cu atât mai mult cu cât pielea lor poate fi de până la două ori mai subțire decât cea a bebelușilor născuți la termen. Atingerea este prima formă de iubire și protecție pe care bebelușii o simt. Pampers și-a propus încă din 2018 să răspundă nevoilor prematurilor și a creat scutecele Pampers Preemie Protection, cu o mărime de 3 ori mai mică decât cea a unui scutec normal de nou-născut, care le oferă confortul de care au nevoie și le protejează pielea extrem de firavă.

În România, se nasc prematur peste 15.000 de bebeluși…

Citeşte mai departe