Credit de nevoie personale sau leasing pentru o mașină? Inteligența artificială, introdusă în platforma Băncii Transilvania / Are răspunsuri la peste 2.000 de întrebări despre banking

Banca Transilvania a introdus inteligența artidicială în platforma sa online: Ai Search. Practic, știe să răspundă la peste 2.000 de întrebări despre banking.

Ai Search Foto: Banca Transilvania

Dacă ai nedumeriri legate, de exemplu, de un credit de nevoi personale sau leasing dacă vrei să cumperi o mașină, AI răspunde:

“Alegerea între un credit de nevoi personale și un leasing auto depinde de nevoile și preferințele tale. Dacă îți dorești să deții mașina și să o plătești în rate, atunci leasingul auto poate fi o opțiune bună pentru tine. Dacă însă ai nevoie de bani pentru alte cheltuieli, cum ar fi renovarea locuinței sau alte nevoi personale, atunci creditul de nevoi personale poate fi o soluție mai potrivită. Înainte de a lua o decizie, este important să compari costurile și condițiile ambelor opțiuni și să alegi cea mai avantajoasă pentru tine”.

Practic, vizitatorii care caută informații despre produse, servicii și…

Citeşte mai departe