Dublul asasinat din Timișoara: Poliţia apelează la sprijinul populaţiei pentru a-l găsi pe bărbatul care a ucis doi bătrâni în locuința lor de 75 şi 78 de ani

Autoritățile apelează la sprijinul populaţiei pentru a-l găsi pe bărbatul care marți seară a ucis doi bătrâni, soț și soție, în apartamentul lor din centrul Timimişoarei. Poliția a transmis semnalmentele agresorului, precum şi imaginile suprinse de camerele video din apropierea locuinței victimelor.

Masina de politieFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Dublul asasinat a avut loc marți seară, Poliția fiind anunțată în jurul orei 22:30, însă până acum atacatorul nu a fost prins.

  • „Având în vedere evenimentul nefericit ce a avut loc în Piaţa Ţepeş Vodă din Timişoara, în noaptea de 27.06.2023, vă informăm că poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, depun toate eforturile în vederea identificării bărbatului bănuit de comiterea infracţiunii de omor calificat şi tragerea acestuia la răspunderea penală.
  • Ancheta este în…

Citeşte mai departe