VIDEO Ce se află în spatele atacurilor cu drone de la Moscova? – contraofensiva ucraineană explicată pentru HotNews.ro de un fost oficial al Ministerului Apărării de la Kiev

​Fostul purtător de cuvânt al Armatei din Ucraina, colonelul în rezervă Vladislav Selezniov, a explicat într-un interviu pentru HotNews.ro ce se întâmplă acum pe front, cum colaborează voluntarii ruși cu serviciile de informații ale Kievului, de ce au aruncat rușii în aer barajul de la Nova Kahovka și multe altele.

Soldat ucrainean din regiunea DonetkFoto: Justin Yau / ddp USA / Profimedia

„Rușii sunt convinși că aruncând în aer barajul din Nova Kahovka și-au asigurat securitate în sudul regiunii Herson”, susține expertul militar Vladislav Selezniov, fost purtător de cuvânt al Ministerului Apărării din Ucraina.

Acesta a acordat un interviu HotNews.ro în care a explicat ce se întâmplă în acest moment pe front și dacă a început sau nu cu adevărat contraofensiva.

„Contraofensiva nu este o tăiere de panglică, când se dă o comandă generală și trupele merg înainte. Nu, în primul rând presupune pregătirea viitorului câmp de…

Citeşte mai departe