Înscrierea la Evaluarea Națională și Bacalaureat 2023 și încheierea mediilor pentru clasele terminale se prelungesc din nou. Anunțul ministrului educației

Perioada de încheiere a mediilor pentru elevii claselor a VIII-a, a XII-a şi a XIII-a a fost prelungită până la data de 16 iunie, dar și cea pentru înscriere la examenul de bacalaureat şi evaluarea naţională, a anunțat duminică ministrul Educației, Ligia Deca.

Ministrul Ligia DecaFoto: Inquam Photos / Octav Ganea

Guvernul a adoptat duminică, în şedinţă extraordinară, Ordonanţa de Urgenţă care prevede măsuri pentru sistemul de învăţământ. Actul normativ prevede trei măsuri.

Ordonanţa de Urgenţă a fost adoptată, conform purtătorului de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, la propunerea Ministerului Educaţiei.

„Am văzut cu toţii semnalul de alarmă tras de către personalul din învăţământ şi ultimele trei săptămâni ne-au dat măsura demnităţii oamenilor care ne construiesc viitorul, educându-ne copiii. Prioritatea noastră, la Ministerul Educaţiei, a fost să continuăm garantarea dreptului la educaţie. Sigur, nu a…

Citeşte mai departe