Fabrica Ferrero din Belgia, perturbată din nou de contaminarea cu salmonella

Fabrica Ferrero din Arlon, Belgia, care a fost deja afectată anul trecut de contaminarea cu salmonella a ciocolatei Kinder, a fost nevoită să oprească parțial producția după ce aceeași bacterie a fost descoperită la sfârșitul lunii iunie în „pereții și plintele” unității, a anunțat joi compania, potrivit AFP.

Ou de ciocolatăFoto: ImageSource / Profimedia Images

Contactată de AFP, Laurence Evrard, purtătoarea de cuvânt pentru Benelux a gigantului alimentar italian, a explicat că, în urma acestei descoperiri, curățarea liniilor de producție din jur era încă prevăzută „pentru următoarele două săptămâni”.

La aceasta s-a adăugat o operațiune de „întreținere tehnică”, motiv pentru care „toată producția” a fost oprită pentru moment, a precizat în cursul serii un alt purtător de cuvânt al companiei.

„Dar fabrica nu este închisă”, a adăugat Evrard, iar salariile angajaților sunt „100% acoperite”.

Într-un…

Citeşte mai departe