VIDEO Zelenski anunță că 106 soldaţi de la Bahmut au fost redaţi Ucrainei. „Toţi cei de pe linia frontului ar trebui să ţină minte acest lucru”

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat joi seară, în discursul adresat naţiunii, că 106 soldaţi ucraineni care au luptat la Bahmut au revenit acasă în urma unui schimb de prizonieri.

Volodimir ZelenskiFoto: Pool for Yomiuri / AP / Profimedia

  • „Astăzi avem un alt rezultat pozitiv din partea echipei noastre care lucrează la schimburile de prizonieri. Am returnat încă 106 dintre războinicii noştri din captivitatea rusă – au luptat în sectorul Bahmut”.
  • Este foarte important faptul că nu existau deloc informaţii despre multe dintre aceste 106 persoane – erau considerate dispărute. Dar noi i-am găsit. I-am adus înapoi acasă. 8 ofiţeri, 98 de soldaţi şi sergenţi…”
  • Bineînţeles, sunt recunoscător şi fiecărui soldat care s-a asigurat că avem un fond de schimb adecvat. Toţi cei de pe linia frontului ar trebui să ţină minte acest lucru: cu cât vom lua mai mulţi prizonieri de război ruşi, cu atât mai mulţi dintre oamenii…

Citeşte mai departe